Петро Порошенко з нагоди свого Дня народження зняв невеличке Кіно? (ВІДЕО)

«Дякую, мої дорогі, за класне привітання. Дуже зворушливо» (с)

Виглядає, що довкола 5-го Президента працює великий творчий колектив. До його Дня народження вони кажуть, що підготували для нього сюрприз.

Наскільки воно все було «таємно» та несподівано судити Вам. Порошенко ж написав про цей 5-хвилинний фільм таке:

Дякую, мої дорогі, за класне привітання. Дуже зворушливо.

 

Ще один приємний сюрприз — сторінка Марини у Facebook та Instagram.

 

Друзі, обов‘язково підписуйтеся!

Ось це кіно: на ньому вся родина Порошенків грає на різних інструментах

Багато зворушливих моментів

Марина ж своєму чоловікові написала таке:

Насправді підготовку до Дня народження Петро Порошенко ми почали заздалегідь — ще два тижні тому діти засіли за музичні інструменти, а ми з командою — за організацію сюрпризу:)

 

Усі ми хотіли подарувати нашому імениннику емоції. Бо саме вони наповнюють наше життя змістом, дають енергію та сили рухатися вперед.

 

Наша пам’ятна зустріч, коли проводжала Петра Олексійовича до армії, незабутні миті народження наших дітей, той день, коли він, поклавши руку на Конституцію та Пересопницьке Євангеліє, складав присягу на вірність нашій великій європейській країні.

 

Та зимна ніч, коли десятки тисяч українців на Софійській площі вітали створення Єдиної Помісної Церкви України, моменти, коли на світ з’явилися наші дорогі онуки — такі спогади закарбовуються у серці назавжди.

 

Тож до дня народження Петра Олексійовича ми влаштували вечір незабутніх емоцій, а у цьому нам допомогла чарівна мелодія із фільму «Ромео і Джульєтта» у виконанні наших дітей. Саме на цей фільм майбутній чоловік запросив мене у кіно у далекому 1983. Ця стрічка і музика з неї відтоді стали символом нашої любові.

 

З Днем народження тебе, мій найрідніший! Я тебе кохаю

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень