Попутники, які дратують увесь вагон. Вбережіть себе

Залізниця для багатьох залишається оптимальним шляхом аби дістатися на відпочинок й не тільки

Втім подорожувати потягом не завжди комфортно. Й наразі йдеться не про застарілий рухомий склад, брак кондиціонерів у вагонах  й чистоту. Поїздку цілком реально можуть зіпсувати – попутники. Це завжди лотерея, хто саме опиниться поруч з вами у купе чи на місцях у плацкарті.

Наразі розкажемо про найбільш дратівливих персонажів.

«Адвокат»

Цілком ймовірно що такий попутник й зовсім не має юридичної освіти, а його реальна робота дуже й дуже далека від цієї сфери. Утім він добре знає свої права й відстоює їх на кожному кросі, буквально.

Ви впізнаєте його одразу на вході у вагон. Він почне сперечатися з провідниками й кидати невдоволені погляди на тих, хто проводжає пасажирів й затримався у вагоні. Дратує він тим, що ніколи не готовий пустити навіть літніх попутників на нижню полицю.

А ще постійно скаржиться, що йому не дають стати й всю дорогу погрожує, що викличе поліцію.  

ФОТО ілюстративне

«Я ж мати!»

Ну власне такі персонажі дратують не тільки у поїзді… Як правило, це жінки з однією, а може й більше дітьми. При цьому дитина поводиться часто цілком спокійно й тихо. А от «Я ж мати!» завжди буде сунутися до вбиральні без черги, тому що «ну я ж дитиною!». Вони впевнені, що усі навколо створені для того аби забезпечити їй та її дітям комфорт.

Ситуація загострюється, якщо дитина голо слива.

 

У такому випадку зробити їй зауваження не можливо, бо існує ризик що вона зчинить скандал.

 

«Все своє беру з собою»

Це ті самі попутники, які починають їсти й пити усе, що вони з собою брали, ще до того як потяг рушить з місця. У них з собою курка гриль, картопля, копчена ковбаса, яйця та інші продукти які видають доволі різкі запахи.  Ще добре якщо так…. Але й буває, що вони беруть з собою пиво й куди міцніші напої.

Якщо ваш попутники саме такий персонаж, не розраховуйте що ви будете міцно спати.

 

А от випити й закусити - запросто.

«Шукаю психолога»

Зазвичай це люди середнього віку, й жінок й чоловіків однаково. Спочатку вони поводяться дуже скромно: дивляться в вікно, гортають стрічку соцмереж у телефоні або й просто читають. Але варто вам почати з ними розмову, як на вас поллється прірва історій про їх життя, друзів, роботу й проблеми, проблеми, проблеми….

Існує високий ризик відчути себе у ролі психолога.

Хочете ви чи ні – але доведеться вислухати усі ті людські негаразди та розчарування у житті.

 

Біда у тому, що розпізнати їх одразу вкрай складно.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень