Три країни, де найчастіше відпочивають українці

При поїздках паспорт вакцинації не вимагають

Головними туристичними напрямками для українців на сьогодні є Єгипет, Туреччина й ОАЕ. Країни Європи поки лише декларують відкриті кордони зазначили в ефірі телеканалу «Україна24».

Нині відкриті для нас простори єгипетських курортів, Об'єднаних Арабських Еміратів, зараз всі готуються до початку сезону в Турецькій Республіці.

 

Це три головних напрямки, які зараз відкриті, які можуть відвідувати наші громадяни, - розказав експерт у галузі туризму Олександр Новіковський.

Крім того, готові приймати українців на Мальдівських островах і в деякі країнах Карибського басейну.

Паспорт не потрібен, потрібні тести ПЛР обов'язково, це вимога майже всіх країн – на в'їзді мати тест ПЛР. І також Україна вимагає на в'їзді всім громадянам надати такий тест або піти на самоізоляцію... В цих країнах максимально забезпечені заходи, які убезпечують туриста від захворюваності. Відстань у ресторанах, на пляжах, скрізь контролюється, - каже Новіковський.

За його словами, Туреччина і Єгипет минулого року показали «спроможність приймати велику кількість туристів без суттєвих змін стосовно пандемічного зростання», і будуть безпечно приймати туристів і цього року.

Багато країн Європейського Союзу декларують, що будуть відкриті кордони, але поки що не відкриті. Поки що задекларувала тільки Республіка Кіпр, решта країн готує цей процес. Яким він буде, які будуть вимоги – нам складно зрозуміти, тому що все в останню хвилину, - пояснив експерт.

За матеріалами сайту Україна 24

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень