Понад дві сотні дитячих майданчиків місто готове передати рівнянам 

Аби об'єкти були у гарному стані

Управління житлово-комунального господарства пропонує власникам багатоквартирних будинків прийняти на баланс ігрові майданчики, аби їх самотужки утримувати та обслуговувати.

Це 235 дитячих ігрових майданчиків у Рівному, які звели за кошти міста.

Деякі голови ОСББ вже на це погодились, кажуть комунальники. Втім не виключено, що такий варіант хтось з голів відхилить, пояснив очільник постійної комісії з питань міського господарства Рівнеради Назарій Поліщук:

- Якщо голови ОСББ відмовляються від такої пропозиції, то об’єкти буде обслуговувати відповідно ЖКП, або управлінська компанія. Але ми прекрасно розуміємо, що власники багатоквартирних будинків отримали, за кошти з міського бюджету, готові ігрові майданчики. То за об'єктами треба комусь доглядати, а місто не передбачило грошей на їх утримання. Тож думаю власникам будинків варто доглядати майданчики, які їм по суті безкоштовно звели. До того ж там відпочивають їхні ж діти.

Зауважимо, це питання ще має розглядати сесія міської ради. 

Нагадаємо, позаторік Рівнерада створила депутатську комісію, яка опрацьовує звернення рівнян і ОСББ щодо необхідності облаштування ігрових зон у дворах багатоповерхівок. Спершу у переліку було 52 майданчики. А цього року їх кількість зросла до 60. за попередніми підрахунками на їх будівництво необхідно понад 5,5 мільйонів гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень