Понад 15 мільйонів гривень отримали громади Рівненщини з продажу алкоголю і цигарок

Це на 1,5 мільйона більше, ніж торік

Понад 15 мільйонів гривень отримали місцеві бюджети Рівненщини від плати за ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами.

За 9 місяців 2020 року за право оптової та роздрібної торгівлі підакцизними товарами суб’єкти господарювання сплатили до місцевих бюджетів 15,4 мільйонів гривень, повідомили в управлінні ДПС у Рівненській області.

 

Це на 1,5 млн. грн. перевищує показники аналогічного періоду торік.

У податковій службі нагадали про дію нового сервісу щодо оперативного автоматизованого повідомлення суб’єктів господарювання про сплив терміну чергового платежу за ліцензію, призупинення дії чи анулювання ліцензії на певний вид діяльності.

Повідомлення про внесення чергового платежу автоматично формується в інформаційно-телекомунікаційних системах ДПС та направляється суб’єкту господарювання за 30, 20, 10 та 5 днів до настання терміну сплати за ліцензію через «Електронний кабінет».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень