Понад 100 учасників пробного ЗНО не з’явилися на тестування

Попри оплату цієї послуги

Понад сотня дітей на Рівненщині пропустили перше пробне ЗНО. Цьогоріч випробувати свої сили у знанні української мови та літератури виявили бажання майже шість тисяч дітей. Однак частина з них, не зважаючи на оплату пробного іспиту (а це близько 130-140 грн), минулої суботи не з’явилися до пунктів тестування.

Ймовірно, на заваді їм стали несприятливі погодні умови, припускає завідувач кабінету ЗНО обласного інституту післядипломної освіти Ігор Опольський:

На пробне «зовнішнє» реєструвалася вся область і там мало бути у нас майже 6 тисяч учасників. Частина дітей не прийшла. Це небагато – 124 дитини (близько 2%). Їм телефонували  керівники пунктів тестування, щоб вони хоча б зошити прийшли забрали. 

 

Але це ж пробне. Хочуть - ідуть, хочуть – не йдуть. Не прийшли діти чого: тоді штормове попередження було, буря була. Можливо, хтось не доїхав.

Загалом в області обладнали 28 пунктів тестування. Вони були не тільки у Рівному, а у всіх районних центрах, окрім Демидівки. Дітей з цього населеного пункту віднесли до Млинівського пункту, адже їх там зареєструвалося надто мало.

Впродовж цього тижня учасники, які пропустили пробне ЗНО, мають забрати свої комплекти матеріалів. Якщо до кінця тижня вони цього не зроблять - ці зошити відправлять назад у Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти.

До слова, наступне пробне тестування - з усіх інших предметів, відбудеться уже цієї суботи, 23-го березня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень