Помер легендарний голлівудський актор

На 104-му році життя

У США помер актор «золотої ери» Голлівуду Кірк Дуглас. Йому було 103 роки. Про смерть повідомив його син, 75-річний американський актор Майкл Дуглас.

У 1996 році Кірк Дуглас переніс інсульт, після чого в актора залишилися проблеми з мовою і частково пошкоджені лицьові нерви. Точна причина смерті Дугласа не повідомляється. Є версія, що він помер від зупинки серця.

Кірк Дуглас народився 9 грудня 1916 року. З юності почав грати в театральному гуртку, після закінчення школи вступив до Американської академії драматичних мистецтв. На рахунку в нього ролі в таких знакових фільмах як «Чемпіон» (1949), «Туз у рукаві» (1951) і «Злі та красиві» (1952). У 1996 році Кірк Дуглас отримав «Оскара» за видатні заслуги в кінематографі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень