Молодий чоловік на Рівненщині загинув через удар струмом

Трагедія сталася у селі Мирне, Костопільського району

Чоловіка на Рівненщині убило струмом. Це сталося напередодні близько 16 години. Фахівців «Рівнеобленерго» викликала поліція у селі Мирне Костопільського району.

На території приватного підприємства виявили тіло чоловіка 1983 р.н., якого смертельно уразило електрострумом. Про обставини трагедії розповідає речник «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова:

Як повідомили свідки події, загиблий привіз вантажівкою дрова і під час розвантажування підняв кузов, чим  допустив контакт з електромережами, повітряною лінією 10 кВ. Коли чоловік вийшов з кабіни – отримав смертельне ураження електрострумом. 

Розслідуванням обставин загибелі зараз займається поліція.

[media=143046][media=143048]

«Рівнеобленерго» нагадує споживачам про правила безпеки:

  • Не наближайтесь до пошкоджених електропроводів ближче, ніж на 8 метрів. Навіть, якщо проводи не під напругою, ураження електричним струмом все одно можливе;
  • При виявленні провисаючого або обірваного проводу чи інших пошкоджень електричного обладнання, необхідно негайно повідомити про пошкодження у диспетчерські групи районів електричних мереж (РЕМ) свого району або за телефонами до Кол-центру ПрАТ «Рівнеобленерго»: 694-298, 694-279, 067 6204411. 050 4904411, 093 3204411;
  • Категорично забороняється підніматися на опори електропередачі, на електроустаткування трансформаторних підстанцій та намагатися самотужки лагодити пошкоджене обладнання;
  • Не намагайтесь самостійно відновити електропостачання. Роботи з його відновлення повинні виконувати лише фахівці енергокомпанії;
  • Не дозволяйте дітям наближатися до охоронних зон ліній електропередач та інших електроустановок;
  • Смертельно небезпечно перебувати біля повітряних і кабельних ліній електропередач під час грози;
  • Не рибальте і не відпочивайте в охоронній зоні ліній електропередач, щоб уникнути надзвичайної ситуації за умови погіршення погодних умов.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень