У колонії на Рівненщині за дивних обставин загинув ув’язнений

Чоловіка знайшли у зашморгу

Катеринівська колонія. ФОТО Рівненської обласної прокуратури, березень 2019

Видання «Рівне Вечірнє» у суботу повідомило про смерть чоловіка у Катеринівській виправній колонії-46. Його у зашморгу знайшли в альтанці на подвір'ї ще 15 жовтня.


«Рівне Вечірнє» наводить деталі, які з’ясували під час телефонної розмови з іншим ув’язненим. Наводимо цю цитату без змін:


Чоловік був молодий, одружений на молодій та дуже вродливій жінці, і ось раптом така смерть.Адміністрація вам скаже, що в нього були проблеми вдома чи ще щось у цьому роді. Та насправді він ще з одним засудженим тягнули в зону наркотики. Їх зловили на посилках. І за це їх повинні покарати як фізично, так і фінансово, інші засуджені, так звані «блатні», бо не можна в зону тягнути свої наркотики. Ти повинен купувати їх в зоні, в місцевих дилерів, розумієте?


Якщо таблетка субутекса коштує 250 грн, то в зоні з неї роблять 2500-3000 гривень, є різниця? 90 відсотків засуджених сидить у системі. З зони в місяць «вилітає» до двохсот тисяч прибутку.


У поліції Рівненщині факт смерті підтверджують, і зазначають що нині усі обставини справи ще встановлюють. Тіло чоловіка його дружина уже забрала.


У Катеринівську колонію засуджений прибув у липні 2018 року, а звільнитися мав у березні 2021.За даними видання, проблем з боргами чоловік не мав. 

Катеринівська колонія. ФОТО Рівненської обласної прокуратури, березень 2019

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень