Поляков помер у таксі: трагічну звістку повідомив звільнений із посади спікера Верховної Ради Дмитро Разумков (ФОТО)

Причини смерті нардепа встановлюють експерти

8 жовтня народного депутата з групи «За майбутнє» Антона Полякова виявили мертвим.

Про це в Telegram повідомив нещодавно звільнений із посади спікера Верховної Ради позафракційний нардеп Дмитро Разумков. Смерть депутата також підтвердили в поліції Києва.

- Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об'єктивним! – написав він.

Народний депутат Антон Поляков

Telegram-канал Новини.LIVE повідомляє, що Поляков помер приблизно о 3.00 8 жовтня у таксі. Його тіло доправили в київський морг.

Поліція Києва повідомила, що депутату стало зле дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

 

Зараз на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата.

 

Експерти проведуть судово-медичну експертизу тіла нардепа, яка має встановити причину смерті.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова заявила, що причини смерті народного депутата Антона Полякова встановить розтин, який відбудеться у найближчі години

За словами генпрокурорки, автомобіль, на якому їхав нардеп, оглянули та вилучили, водія допитують слідчі.

Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. Автомобіль зупинили через порушення правил дорожнього руху. «Швидка» не змогла реанімувати Полякова. Всі цінні речі, документи та гроші залишилися при ньому.

За словами водія, зазначила генпрокурорка, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині.

Довідка:

  • Антон Поляков народився 11 листопада 1987 року в Чернігові в багатодітній сім’ї. Має двох братів і сестру. Відбував строкову службу у Внутрішніх військах МВС України (місто Одеса), де займався охороною рухомого складу під час етапування ув'язнених. У 2010 році зареєстрував торгову марку «Підрахуй» – магазин, що спеціалізується на продажу підлогових покриттів.

  • Він очолював громадську організацію «Український центр протидії злочинності та корупції», був учасником Чернігівської молодіжної міської ради.

    Народним депутатом став 2019 року. Висувався від партії «Слуга народу» у 206 виборчому окрузі. У парламенті був безпартійним, входив у депутатську групу «За майбутнє».

Джерело — ГОРДОН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень