Під вигуки «Ганьба!» силач Вірастюк склав присягу народного депутата (ВІДЕО)

Його обрали на Івано-Франківщині

На фото Василь Вірастюк. Світлина з відкритих джерел
На фото Василь Вірастюк. Світлина з відкритих джерел

Під час засідання Верховної Ради сьогодні, 15 червня, заслужений майстер спорту Василь Вірастюк склав присягу народного депутата.

Частина нардепів викрикували при цьому «Ганьба», натомість колеги зі «Слуги народу» підтримали новоспеченого нардепа оплесками, повідомляє Українська правда.

Зауважимо, що наприкінці березня у 87-му виборчому округу в Івано-Франківській області відбулися довибори народного депутата.

Переможцем на виборах Василя Вірастюка визнали ще у квітні. Втім, Верховний суд визнав дії ЦВК протиправними та скасував протокол. 

У травні вже новий протокол ЦВК знову визнав Вірастюка переможцем. Однак його конкурент у 87 окрузі Олександр Шевченко знову оскаржив протокол у Верховному суді, повідомляє видання Слово і Діло.

Наприкінці травня Верховний суд частково задовольнив позов Шевченка, зокрема, скасував протокол ЦВК від 19 травня. Але ЦВК подав апеляцію на рішення Верховного суду і виграв її. У червні Велика палата Верховного суду визнала Василя Вірастюка переможцем виборів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень