Поляки обурені розкішним способом життя українців: чи загрожує чоловікам повернення додому

Заговорили про радикальні заходи по всій Європі

Очільник Міністерства оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що поляків обурює поведінка деяких українських біженців у Польщі. За його словами, несправедливо, що поляки допомагають Україні, тоді як деякі чоловіки призовного віку переховуються від війни у Польщі.

Владислав Косіняк-Камиш в інтерв’ю Interia прокоментував пропозицію міністра МЗС Владислава Сікорського позбавити соціальних пільг українських чоловіків призовного віку у Польщі. За його словами, таким чином можна створити різні методи повернення чоловіків в Україну, однак вони мають діяти не лише у Польщі.

Тоді серед роботодавців у Польщі був ажіотаж, що якби Польща запровадила таке рішення, українці поїхали б до Німеччини чи Італії.

 

Таким чином, рішення, про яке говорить міністр Сікорський, повинно мати загальноєвропейський вимір, — говорить Косіняк-Камиш.

Очільник Міноборони вказує, що полякам не подобається, коли деякі українці ведуть розкішний спосіб життя в Польщі на фоні війни в Україні та допомоги поляків.

Річ у тім, що наше суспільство дуже обурює те, як молоді хлопці з України їздять на найкращих автомобілях і відпочивають на вихідних у п’ятизіркових готелях. І це несправедливо стосовно поляків, які роблять внески в охорону здоров'я, освіту, постачання зброї та іншу допомогу, — наголосив Косіняк-Камиш.

Раніше на цю тему ми писали:

Другого шансу не буде: у Польщі визначили категорію українців, яких без жодних умов депортуватимуть

Джерело: Comments.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень