Не повторюйте: українка у Польщі знайшла легкий спосіб підзаробітку – її затримала поліція

Українці загрожує 8 років ув’язнення

Фото ілюстративне

Білостоцька поліція затримала двох громадян Сирії, які незаконно перетнули польський кордон.

У цьому їм допомогла громадянка України

Поліцейські з Білостока отримали повідомлення про те, що на одній з АЗС на трасі S8 стоїть автомобіль Ford, в якому, ймовірно, перевозять нелегалів.

Інформація підтвердилася, у транспортному засобі перебували двоє громадян Сирії, які нелегально перетнули польсько-білоруський кордон. Водія в машині не було. Поліція переглянула записи з камер спостереження - водійка автомобіля ще перебувала на АЗС.

49-річна жінка зізналася, що вивезла з прикордонної зони двох чоловіків. Вона пояснила поліції, що хотіла таким чином підзаробити, а гроші «за послугу» їй переслав невідомий чоловік.

Крім того 49-річна українка мала наркотичні засоби: марихуану та амфетамін. Жінку та двох сірійців затримали. За сприяння незаконному перетину кордону «помічниці» загрожує до 8 років позбавлення волі.

Джерело: InPoland

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень