Польську пам'ятку архітектури в Рівному хочуть пофарбувати в синій колір (ФОТО)

Та замінити дах

Історичну будівлю на вулиці Сагайдачного, 1 хочуть реконструювати. Згідно з проектом, споруду червоного кольору поблизу драмтеатру мають перефарбувати в синій колір, встановити вищий дах, зробити верхню та нижню терасу, а також великі вікна на третьому поверсі.

Проект, розроблений фірмою «Спецрембуд», розглядали на містобудівній раді. Окрім вищезгаданих нововведень, головний архітектор підприємства Володимир Фомін розповів, що біля офісної будівлі власник хоче встановити танцювальний майданчик:

З’явилася така ідея, аби в цьому місці зробити танцювальний майданчик. В нас в місті є багато талановитих людей, танцювальних творчих колективів. Замовник погоджується з тим, аби за свої гроші встановити такий майданчик, аби усі охочі могли там займатися.  

Однак містобудівна рада відправила проект на доопрацювання. Присутнім не сподобалося те, що згідно з розробками архітекторів, споруда втратить історичний вигляд. Тож власника просили не змінювати дах і колір будівлі. Тож свої напрацювання щодо офісного приміщення на вулиці Сагайдачного, 1 «Спецрембуд» покажуть на наступному засіданні містобудівної ради.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень