Польща змінила рівнянам правила запису на оформлення візи

Для того, щоб не допустити зловживань з боку посередників під час оформлення візи, Посольство Республіки Польща в Україні змінило деякі правила запису на подачу документів.

Про це повідомляє Leopolis з посиланням на консульство Республіки Польща у Львові.

Претенденти на візу повинні виключно ОСОБИСТО телефоном здійснювати запис на чергу для подачі документів. Винятком є запис на отримання візи для дітей.

Колл-центр перестає обслуговувати дзвінки, які надходять з невизначених номерів.

Подавати документи онлайн стане неможливо.

Особи, які оплатили послуги до візового центру до 29 квітня, отримають смс-сповіщення, в якому буде вказана інформація про запис на чергу, або їм зателефонує представник візового центру. Поки що зміни стосуються виключно Луцька, Тернополя та Рівного.

Нагадаємо, у Луцьку польське консульство екстрено призупинило реєстрацію візових анкет онлайн. Зауважимо, що про роботу Польського Візового центру у Рівному ви можете прочитати у матеріалі «Чи можна у Рівному припинити візовий «безпрєдєл»?».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень