У Рівному консул США Ніколь Тобін говоритиме про візи

Консул Сполучених Штатів Америки Ніколь Тобін відвідає Рівне та обговорить питання диверсифікаційних віз (Грін-кард) і проблеми візового шахрайства

Зустріч із усіма зацікавленими відбудеться 6 жовтня 2015 року, у Рівненській обласній бібліотеці за адресою вул. Короленка, 6, о 10:00.  

У ході презентації Ніколь Тобін пояснить процес отримання диверсифікаційних віз США. Вона зупиниться на основних етапах процесу та пояснить, що потрібно зробити, щоб процес отримання візи був чітким, прозорим, без необхідності сплати додаткових коштів.

Також консул розповість про проблему візового шахрайства, а також про агенції, які пропонують послуги у проходженні процесу отримання віз США, а також так звану «допомогу» у виграші Грін Карти.

Вона матиме змогу відповісти на інші питання, пов’язані з процедурами отримання диверсифікаційних віз США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень