Поліція прокоментувала факт виявлення гранати під машиною рівненського підприємця

Прес-служба Нацполіції Рівненщини повідомила докладну інформацію про виявлення гранати під машиною рівненського підприємця.

Відомо, що близько 16 години до поліції повідомив 31-річний рівнянин, що поблизу його автомобіля знаходиться пакет, у якому він виявив предмет, зовні схожий на гранату.

«Під час огляду місця події правоохоронці з’ясували, що під автомобілем «Mercedes», який був припаркований на вулиці Будівельників,1 обласного центру зі сторони водійських дверей у пакеті лежить корпус гранати РГД 5. Крім того, поблизу пакета, знаходився запал ЗРГМ, загорнутий у папір», - зазначено в повідомленні.

Зі слів водія, він відлучився до місцевого підприємства лише на 20 хвилин.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Працівники поліції у ході досудового розслідування встановлюватимуть особу, яка може бути причетна до скоєного кримінального правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень