Поліська митниця виявила понад 600 фактів порушень митних правил

Від початку цього року

Поліська митниця Держмитслужби повідомляє, що в результаті проведеної роботи у 2020 році до правоохоронних органів направили 81 повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки злочину.

Щодо адміністративних правопорушень, то протягом року порушили 603 справи, вартість предметів порушення в яких склала майже 70 млн грн.

 

У 107 справах про порушення митних правил проведено тимчасове вилучення предметів правопорушення, вартість яких склала майже 48 млн грн.

Водночас здійснюються спільні з правоохоронними органами заходи щодо недопущення незаконного вивезення лісоматеріалів. Протягом 2020 року складено 8 протоколів про порушення митних правил, за якими вилучено 161 кубометр лісопродукції на загальну суму майже 2 млн грн.

До слова, в умовах карантинних обмежень співробітники Поліської митниці виконують покладені на них обов’язки у повному обсязі.

За матеріалами Поліської митниці Держмитслужби

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень