Які пункти пропуску на кордоні уже відкриті (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Частина з них й досі закриті

Через пандемію коронавірусу значна частина пунктів пропуску через держаний кордон в Україні ще залишаються закритими. Для зручності громадян та представників бізнесу, що планують перетинати кордон (пішки або автомобілем) Держмитслужба створила та постійно оновлює інтерактивну карту, на якій можна побачити закриті й відкриті пункти пропуску з української сторони.
 

На карті зеленим позначені відкриті пункти, червоним закриті.

Поліська митниця нагадує про заходи, які вживають інші країни з протидії розповсюдженню COVID-19. Крім того, можуть бути обмеження в’їзду для громадян України з боку інших країн. Детальніше тут.

В зоні діяльності Поліської митниці Держмитслужби знаходиться 9 митних постів, 5 пунктів пропуску (з них 1 - повітряного сполучення), 1 пункт контролю.

Станом на 9 червня 2020 року відкритими є пункт контролю «Сарни» для здійснення пропуску через державний кордон вантажних перевезень та міжнародний пункт пропуску «Удрицьк» для залізничного вантажного сполучення та пасажирського сполучення, яке на цей час тимчасово зупинене. Піші переходи на кордоні з Білоруссю залишаються закритими.

Повідомляє Поліська митниця Держмитслужби

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень