«Покращення не настало», - рівнянка про запровадження мобільних телефонів у поліклініках

З 1 березня цього року у поліклініках Рівного, окрім стаціонарних, з’явилися мобільні  телефонии, за якими пацієнти можуть зв’язатися з медзакладами

Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Телефонувати у поліклініки Рівного відтепер можна і з мобільного (ПЕРЕЛІК НОМЕРІВ)

Втім, як поскаржилися нам, поліпшення в обслуговуванні через це не настало

Детальніше розповідає рівнянка Іванна Сидорчук, :

Я так зрозуміла з репортажу, що ці телефони у всіх поліклініках мають перебувати у реєстратурі, щоб людям було зручно зателефонувати і лікаря додому викликати. Але в більшості не так часто викликають лікарів, як просто замовляють талончики на ту ж саму кров, до лікаря на прийом, питають, як приймають певні спеціалісти. І виявляється, що цей телефон саме у поліклініці №2 лежить там тільки для виклику лікаря. А за всім рештою так само потрібно звертатися на стаціонарний телефон.

Головний лікар поліклініки №2 Олег Шрам пояснив, що мобільний телефон дали у кабінет довідки. Тож звертаючись на нього, можна дізнатися про роботу лікаря і викликати його додому, отримати іншу довідкову інформацію.

А ось коли буде другий етап запровадження мобільного зв’язку з медзакладами і за кошт міського бюджету закуплять додаткові телефони, ними забезпечать і реєстратуру. Тоді можна буде по «мобілці» і замовити талони на прийом до лікаря чи на аналізи. Коли ці телефони закуплять – поки  у поліклініці не знають.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: медицина
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень