«У нас це – бізнес на безнадійно хворих», – рівняни про лікування від раку

Публікації Радіо Трек щодо того, скільки людей звертається до нардепів від Рівненщини за допомогою на лікування раку викликали обговорення у соцмережі Фейсбук

Зокрема ми писали, що Нардеп з Рівненщини вражений: онкохворі просять у нього гроші на свій поминальний обід та Вже другий нардеп від Рівненщини занепокоєний кількістю прохань про допомогу від онкохворих

А ось як відреагували на ці повідомлення мешканці Рівненщини:

Михайло Білецький О, довели країну! У всьому світі боротьба з раком іде безкоштовно. Тільки в Україні на біді заробляють колосальні статки.

Анна Кравець Онкохворі не отримують допомоги від держави. Зовсім. Більше того, для онкодиспансеру списується практично все ( мається на увазі смертність). Скарги від хворих не приймаються, оскільки хворі "неадекватні". Є випадки, коли люди йдуть додому вмирати - грошей на лікування немає. Взагалі, є про що говорити, але чи змінять слова хоч щось?

Татьяна Лахович Зате там (в нашому диспансері) усі втратили відчуття співчуття. Поки не заплатиш - нічого не діждешся. Страшенні суми на медикаменти і від тебе спокійно можуть потребувати кошти "на халати лікарям в реанімацію".

Елена Федорчук-Морозова Це точно. В онкодиспансері "лікарі" без грошей навіть не глянуть на тебе безнадійного, вмираючого. І це - страшно, страшно те, що в цих, так названих "лікарів", взагалі немає ані краплі співчуття до безнадійно хворих ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ольга Гармаш Живу за рубежом. Здесь в аптеках не купишь лекарств для онкобольных. Все они на учете в госпиталях и там же получают лекарства БЕСПЛАТНО.

Галина Миронова ЦЕ - рельність, з якою зіштовхується кожна друга родина!! Розпач, коли немає можливості лікувати рідну людину, збираєш ті гроші, а вони, як вітер, - розлетілися!!! БО прикро, що навіть за койку, коли хвора людина лежить, вона повинна платити, хоча приходить зі своєю білизною!! Так само аналізи крові, мамографія - все платити!! У НАС УЖЕ ЦЕ - бізнес, а люди, на жаль, - це викачка грошей. Я сама з цим зіштовхнулася...А програма для онкохворих не діє: людині або помирати, або все продавати, щоб лікуватися!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень