Полетять сотні дронів і ракет: РФ готує удар по важливих будівлях у Києві

Про це пише The Times

Російські окупанти готуються до масованого удару ракетами та дронами у відповідь на бойові дії у Курській області. Про це повідомляє The Times.

Воїни ЗСУ зайшли у Курську область рф: експерт пояснив, як прорив кордону вплине на війну (ФОТО)

За даними видання, РФ може атакувати важливі цілі у Києві, включаючи парламент та інші урядові будівлі. При цьому росіяни можуть використати «сотні повітряних цілей» - крилаті та балістичні ракети, шахеди.

- Росія відчуває необхідність дати дуже жорстку відповідь, щось грандіозне, щоб показати всьому світу, що вона всесильна і що таке, як Курськ, не залишиться безкарним ...

 

Це можуть бути сотні, з використанням складного озброєння – крилатих ракет, балістичних ракет і шахедів. І це може стати великою проблемою для нашої протиповітряної оборони.

 

Але я вірю, що ми зможемо їх зупинити, – каже джерело видання в українському оборонному відомстві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень