Соломійка з Рівного отримала поранення під час ракетного удару по Охматдиту (ВІДЕО)

Мама дівчинки опублікувала разючі кадри 

Під час ракетного удару по Києву та лікарні Охматдит постраждала дитина з Рівного. Можливо, у закладі в цей час на лікуванні перебували й інші діти з нашої області, проте станом на цю мить, відомо про 12 - річну дівчинку з Рівного. Соломійка має вроджену хворобу хребта, та пересувається на кріслі колісному.

Під час ракетного удару дитина опинилася під завалами, та отримала травму ока. 

Мама дівчинки Оксана, напередодні повідомила, що вони перебували у корпусі який зазнав найбільших ушкоджень. 


 Ми з Соломійкою вже понад 2 роки отримуємо замісну ниркову терапію в Охматдиті в відділенні хронічних інтоксикацій, це не лікування це шанс на життя. Тому що без цієї процедури дітки з нирковою недостатністю не можуть жити.

 

Сьогодні ми пережили жахливі наслідки ракетної атаки, дітки та персонал опинились під завалами зруйнованого корпусу. Ми по великій Божій милості залишились живі, вибираючись з завалів. В наслідок цієї жахливої атаки загинула лікар яка рятувала діток та ще дві лікарки в дуже тяжкому стані.

 

Я прощалась з життям коли нас в підвалі завалило розтрощеною стелею, а коли вибралась на вулицю то побачила що зал де лежала Соломія з дітками на діалізі весь завалений зруйнованими частинами корпусу, я бачила в тому вікні тіло нашої лікарки, і на асфальті лежали частини ліжок та розірвані на шматки матраци на яких лежали наші дітки, я розумом попрощалася з Соломійкою, але на зустріч вибігла медсестра і сказала що дітей всіх винесли з під завалів живими.

 

Я дякую Богу що ми залишились живі в корпусі де був прямий приліт ракети, дякую медсестрам та лікарям які поранені витягували дітей. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень