Не дожила до 28 років: внаслідок ракетного удару по Києву загинула відома спортсменка

Її та маму знайшли під завалами будинку

Колаж: 24 канал

Колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл) та її мати стали жертвами обстрілу російськими ракетами по Києву 29 грудня. 27-річна спортсменка та її мати загинули.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення на сторінці Жіночого футболу України УАФ у Facebook.

Разом з 27-річною Вікторією Котляровою загинула також і її мати Людмила. Обидві жінки опинилися під завалами.

— 29-го грудня у столиці внаслідок ворожого обстрілу ра*истів разом з матір'ю Людмилою загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл).

 

Вікторія виступала за «Спартак» (Чернігів), «Атекс» (Київ) та «Ятрань» (Умань). Їй було 27... Вічна пам'ять...,- сказано у повідомленні.

Через три тижні спортсменці мало б виповнитися 28 років. Вона виступала на позиції півзахисниці. До переходу у професійний футбол Котлярова (до заміжжя - Чорновіл) була у збірній Київського університету імені Бориса Грінченка.

Як повідомили в державній службі з надзвичайних ситуацій, у Шевченківському районі Києва рятувальники деблокували з-під завалів 23 людини, які загинули під час ракетної атаки росіян 29 грудня. Тільки 8 осіб вдалося врятувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень