Подвійне самогубство у прямому ефірі: у Києві дві 17-річні дівчини викинулись з багатоповерхівки (ФОТО/ВІДЕО)

Так само як і два підлітки, які вистрибнули із 24-го поверху у столиці тиждень тому

9 жовтня у Києві дві 17-річні дівчини викинулися із даху недобудови на Троєщині й від отриманих травм загинули на місці. За попередньою інформацією, вони вели прямий ефір під час самогубства - так само як і два підлітки, які вистрибнули із 24-го поверху у столиці тиждень тому.

Про це повідомляє поліції Києва в Telegram.

Що відомо про інцидент

Повідомляється, що потерпілі - місцеві мешканки, 2006 та 2005 років народження. Правоохоронці припускають, що дівчата самі зістрибнули з даху недобудованого ЖК «Дніпровські вежі».

— Сьогодні, близько 10.00 години, до поліції Києва надійшла інформація про виявлення мертвими двох дівчат на вулиці Оноре де Бальзака.

 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, оперативники карного розшуку столичного главку, працівники ювенальної превенції та лікарі, - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. З’ясовуються усі деталі трагедії. По завершенню перевірки події буде надано правову кваліфікацію.

Також ЗМІ повідомляють про те, що самогубство було здійснене під час ведення прямого ефіру, втім поки поліція це не коментувала.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень