Чергове самогубство у силових структурах: У Тернополі 21-річний поліцейський вистрілив у себе

Просто у своєму кабінеті

У Тернополі 21-річний поліцейський намагався вчинити самогубство на робочому місці. Хлопець зараз перебуває у тяжкому стані.

Відомо, що офіцер зранку прийшов на роботу та отримав табельну зброю. Він зачинився у кабінеті, після чого пролунав постріл. Колеги одразу кинулись допомагати йому, пише terminovo.

- Молодий працівник поліції, отримавши зброю, заступав на службу і намагався скоїти суїцид. Зараз головне – життя людини, зараз ми надаємо максимальну допомогу, щоб врятувати його, працівники поліції здають кров.

 

Чому так сталося – розбирається ДБР.

 

Ніхто замовчувати нічого не буде. Буде дана правова оцінка, будуть вивчені всі обставини, які спонукали поліцейського піти на такий крок, - повідомив в.о. начальника поліції Тернопільської області Сергій Зюбаненко.

Відомо, що 21-річний поліцейський півтора місяця тому прийшов на роботу після закінчення профільного університету. Причини спроби самогубства розслідують ДБР та прокуратура.

Нагадаємо, раніше ми писали: 

У Львові під час караулу на посту застрелився 18-річний курсант з Рівненщини (ФОТО)

 

 

Мав конфлікт і лишив передсмертну записку: у Хмельницькій академії знайшли застреленим курсанта

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень