Мав конфлікт і лишив передсмертну записку: у Хмельницькій академії знайшли застреленим курсанта

Загиблому було 19 років

Сьогодні у Хмельницькому в Національній академії прикордонної служби імені Богдана Хмельницького загинув курсант. На тілі курсанта другого курсу було вогнепальне поранення. Хлопець ніс службу в добовому наряді, повідомляє Суспільне.

Керівник пресцентру Національної академії ДПСУ Іван Галкін повідомив, що курсанта знайшли о 4:30 ранку. Наразі тривають слідчі дії.

- Знайшли тіло з ознаками вогнепального поранення. Насильницьких дій відносно нього не було. Хлопчина був роботящий, розумний, спортсмен.

 

Попередньо знаємо, що в нього був конфлікт з батьком. Курсант дуже позитивно характеризувався, добре навчався. Його старший брат служить в одному зі спецпідрозділів. Закінчив також прикордонну академію, - розповів виданню Іван Галкін.

Місцеве видання «Всім» з посиланням на власні джерела пише, що загиблий був 2004 року народження. Родом із села Хмельницького району. Нібито напередодні мав конфлікт з батьком.

Хлопець залишив передсмертну записку.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень