На Львівщині знайшли повішеним військового, який нещодавно повернувся з фронту: причина смерті – не удушення (ФОТО)

Злочин хотіли видати за самогубство?

Неподалік Львова при дивних обставинах помер військовий Едуард Бойцун, який нещодавно повернувся з фронту. Його знайшли мертвим у власній квартирі. Спочатку правоохоронці розглядали версію самогубства, а потім почали розслідувати вбивство.

26-річний Едуард Бойцун вступив до ЗСУ вступив у той час, коли на Сході почалась АТО.

 

Через деякий час звільнився зі служби, а коли почалась повномасштабна війна, знову пішов захищати Україну, був у Запоріжжі та під Бахмутом.

У квітні військового відпустили додому у відпустку. Але нещодавно його знайшли мертвим у власній квартирі у містечку Рудне, пише wz.lviv.

Колишня дружина військового Юлія розповіла, що не розуміє, що могло статися з Едуардом.

- У 2022 році Едік підписав контракт з «Азовом». Був під Бахмутом, потім їх на ротацію перевели у Запоріжжя. На початку березня він приїхав до Львова, як він мені сказав, на відпочинок.

 

17 квітня зранку дзвонить до мене його двоюрідна сестра і каже: «Юля, ти знаєш, Едік повісився». Я не сприйняла це серйозно, кажу: «Ти жартуєш напевно?! Якщо це жарт, то це не смішний жарт». Вона каже: «Ні, серйозно».

 

Через дві хвилини дзвонить його мама, вона на той момент разом з татом була у Польщі. Уся в сльозах, в істериці. І просить, щоб я поїхала до нього, подивилась що до чого, і сказала, що це неправда, – сказала колишня дружина.

Юлія поїхала на квартиру і там уже була слідчо-оперативна група, судмедексперт. Зі слів жінки, криміналіст сказав їй, що Едуард повісився.

- Я не повірила, бо він був такою людиною, яка б ніколи цього не зробила. Він казав, що помре на полі бою зі зброєю в руках…

 

Як би важко у житті не було, він завжди був на позитиві, – додала Юлія.

Поліція повідомила, що у ванній кімнаті на стіні на рівні обличчя до гачка для рушників був прив’язаний пасок від халата і цей пасок від халата був до шиї примотаний.

Юлія зауважила, що ці гачки були китайські й найдешевші, тому вони б обірвалися під вагою чоловіка.

Криміналіст на місці їй повідомив, що тіло так провисіло близько трьох днів, воно було вже чорне.

Потім судмедексперти сказали, що удушення не було, тобто чоловік не скоїв самогубство. Також в організмі не було виявлено наркотичних речовин та алкоголю.

 

Попередньо, причиною смерті стало зараження крові через гниття тіла.

Юлія у квартирі зауважила, що температура була досить високою, опалення було увімкнуте, хоча Едуард не любив тепло, він любив, щоб у квартирі було прохолодно, щоб вікна були відчинені.

Передсмертної записки вдома не було.

Наразі обставини трагедії встановлюють правоохоронці. Втім, журналістка Марина Якушева скаржиться, що справу розслідують неохоче. Поліцейські зняли відео з камер спостереження сусідніх магазинів лише через тиждень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень