На майдані у Рівному буде церемонія прощання… На війні загинув 29-річний солдат (ФОТО)

Він приєднався до небесного війська

Війна забирає від нас щирих, справжніх, вірних. Забирає тих, хто міг би ще так багато зробити для нашої країни і громади. Тих, хто відданий своїй роботі на благо міста. Саме таким був Дмитро Бойко, який багато років пропрацював у нашому ШЕУ, повідомляють у Рівнераді.

Дмитро Бойко народився у Рівному. Навчався у 18 школі і у 15 школах. Потім пішов працювати. Першим та основним місцем роботи для Дмитра стало КП «Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг».

Дмитро не служив у армії, не мав жодного досвіду, але отримавши повістку не ховався, а став на захист Батьківщини.

29-річний солдат Дмитро Бойко загинув 11 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі міста Мар'їнка на Донеччині.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 23 квітня, о 9.30 на майдані Незалежності. Чин похорону здійснять у Свято-Покровському соборі.

Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень