У «Газелі» були військові: стали відомі деталі смертельної автотрощі на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

Один з військових загинув

У Дубенському районі на трасі Київ-Чоп сьогодні зранку сталася смертельна ДТП. У поліції повідомили про одного загиблого.

За інформацією Радіо ТРЕК - це був військовий. Ці дані нам підтвердили у ДБР.

Працівники Теруправління ДБР Хмельницького здійснюють досудове розслідування за фактом ДТП на Рівненщині за участі військових.

— За попередньою інформацією, 26 квітня 2023 року близько 7:40 ранку на автодорозі Кив-Чоп поблизу с. Крилів військовий однієї із військових частин області.

 

Перебуваючи за кермом службового автомобіля, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся із вантажівкою, - про це Радіо ТРЕК повідомила речниця теруправління ДБР Хмельницького Катерина Герасимюк.

Наразі відомо, що в результаті аварії 1 військовий загинув, ще 2 – госпіталізовані до лікарні, важкість отриманих тілесних ушкоджень встановлюється. Водій вантажівки не постраждав. Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються усі обставини ДТП.

Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил водіння або експлуатації машин, що спричинило загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 КК України).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень