«Полесье-2019»: прикордонні райони Рівненщини моніторитиме авіація

Білорусь та Україна проведуть спецоперацію

З травня по вересень на українсько-білоруському кордоні проведуть спільну прикордонну спецоперацію прикордонники України та Білорусі. Заходи під назвою «Полесье-2019» відбуватимуться, зокрема, й на території Рівненщини. Про це повідомляє «УНН».

У прикордонних районах 5 областей України - Чернігівській, Київській, Житомирській, Рівненській та Волинській та 2 областях Республіки Білорусь  - Брестській та Гомельській працюватимуть прикордонні відомства та правоохоронні органи обох держав. Метою заходів є:

  • припинення контрабандної та іншої протиправної діяльності на державному кордоні;
  •  підтримання режиму державного кордону, прикордонного режиму та режиму в пунктах пропуску;
  • проведення оперативно-розшукових, профілактичних, режимних та інших заходів з виявлення, попередження та припинення протиправної діяльності на державному кордоні та прикордонних територіях;
  •  удосконалення взаємодії та обміну інформацією між прикордонними відомствами;

Прикордонні райони та лінії кордону моніторитиме авіація з повітря, а також патрулюватимуть річки.

Зазначимо, що 1 березня в Білорусі відбулась робоча зустріч заступників головних прикордонних Уповноважених України та Республіки Білорусь, де колеги обговорили можливість проведення спільної спецоперації для підвищення ефективності охорони українсько-білоруського державного кордону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень