Лісівники на Рівненщині розчищатимуть кордон з Білоруссю

Втім, межі кордону між державами не видно

Днями у Рівному побував заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар. Він провів нараду, де крім рівненських лісівників були присутні і керівники з Чернігівського, Волинського, Житомирського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Це ті області, які мають кордон з Білоруссю. Тож лісівники цих регіонів мають виконати роботи з очищення від дерев і чагарників смуги кріплення кордону.

Головним чином роботу лісівників ускладнює відсутність позначеної на місцевості лінії кордону з Республікою Білорусь. ВідтакТож їм складно визначити межі кордону між двома країнами.

Законодавчого врегулювання потребуватимуть проведення таких робіт на території Рівненського природного заповідника та Поліського природного заповідника (Житомирська область), які межують з Білоруссю.

За словами Володимира Бондара, для врегулювання проблемних питань щодо очищення смуги кріплення державного кордону, Держлісагентство звертатиметься до органів державної влади для внесення змін до чинного законодавства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень