«Поки цього достатньо», - Хомко про мільйони на ШВЛ та дезінфекцію у Рівному 

Йдеться про 20 млн гривень, які передбачили на заходи безпеки під час карантину

Засідання Рівнеради у четвер, 19 березня, відбувалось у закритому режимі. Ряд питань – земельні, фінансування програм та окремих проєктів – розглядатимуть орієнтовно після карантину. Про це повідомив міський голова Володимир Хомко:

- Сьогодні виділили 8 млн на придбання апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ). На виконкомі раніше виділили ще понад 10 млн на заходи боротьби з коронавірусом.

 

Загалом йдеться про суму у близько 20 млн гривень на усі ці заходи з протидії поширенню коронавірусу. Купуватимемо і засоби захисту медпрацівникам, і спеціальну техніку, яка необхідна для лікування пацієнта, в якого запідозрять, або не доведи Боже, виявлять коронавірус. Ліки хворим.

 

Також 1,5 млн гривень заклали на дезінфекцію зупинок, громадського транспорту та культових споруд, тобто церков. Поки цієї суми, яку ми беремо з резерву, достатньо, якщо буде потреба – передбачимо ще якісь кошти.

Володимир Хомко також додав, що медикам, які контактуватимуть з інфекційними хворими, передбачили надбавки з міського бюджету. Нагадаємо, Кабмін запропонував зробити таку надбавку в розмірі до 200%.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень