В’їзд і виїзд з Вараша обмежено через карантин (ФОТО/ВІДЕО)

Аби убезпечити стратегічно важливий об’єкт від можливого поширення коронавірусу

[media=175000]Ї

Місто-супутник Рівненської АЕС обмежує в’їзд для немісцевого населення на територію Вараша. Таке рішення напередодні ухвалила спеціальна комісія міської ради Вараша.


Як розповіла в ефірі Радіо Трек журналістка видання Вараш.інфо Вероніка Пилипчук у місті організовують роботу трьох контрольно-пропускних пунктів аби обмежити в’їзд стороннього населення на територію міста-супутника Рівненської АЕС.

Обмеження в’їзду-виїзду не стосується місцевого населення і працівників РАЕС, підприємств міста, котрі мешкають поза його межами та суб’єктів господарювання, які здійснюють доставлення товарів в торговельні заклади Вараша.

Нагадаємо, подібні заходи впроваджено у всіх містах супутниках АЕС України. Зокрема 18 березня КПП запрацювали у Нетішині.

Усі фото - Вероніки Пилипчук

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень