Поки батько у СІЗО, мати залишила двох дітей у Рівному (ФОТО)

Жінки не було вдома вже три тижні

Сімейна радниця і депутат міської ради Любов Романюк напередодні у Facebook розповіла історію двох малолітніх дітей.

У Рівному жінка залишила двох малолітніх дітей, молодшій дівчинці тільки 7 місяців,  на догляд родині свого брата. І зникла. За повідомленням Люби Романюк жінка не з’являлася вдома уже три тижні.

Сімейна радниця зазначає, що родина проблемна. Адже сусіди неодноразово зверталися до правоохоронців з проханням вилучити дітей з сім’ї, адже матір, за їх словами,  має проблеми з алкоголем.

Як напередодні повідомляло «Рівне Вечірнє» зниклу матір розшукує поліція. У середу у помешкання де жінка залишила дітей, навідаються працівники служби у справах дітей, які вирішуватимуть питання, чи забирати їх від матері. 

Натомість під дописом Люби Романюк сусіди цієї сім’ї зазначають, що тато покинутої малечі нині перебуває у СІЗО, і згадують про інцидент, який стався у Рівному 11 травня. Ми писали тоді про це:

Поблизу кафе на вулиці Соборна обласного центру між двома молодими чоловіками напідпитку виник конфлікт через ревнощі до дівчини.

У результаті чого 30-річний рівнянин завдав удар ножем у груди 26-річному жителю Корецького району.

Як з’ясувалося, 30-річний рівнянин вже потрапляв у поле зору правоохоронців і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень