Покладіть на дно відерця цю зелень – і тоді квашені помідори вийдуть, як газовані: рецепт для господинь, які люблять експерименти

Ця закуска буде родзинкою на столі

Пропонуємо вам приготувати помідори по-новому. Цей рецепт підійде тим, кому вже набридли салати з помідор чи мариновані овочі. Квашені помідори за цим рецептом будуть родзинкою на столі.

Інгредієнти:

  • На 1 л - холодної води:
  • 2 ст. л. - солі;
  • 1 ст. л. - цукру;
  • 1 ст. л. - сухої гірчиці в порошку;
  • трави й листя - на смак.

Розмір відерця не має значення, можна використовувати скляні банки під звичайну капронову кришку. Можна взяти п'ятилітрове пластикове відро.

Найкращий розсіл дає поєднання листя вишні, смородини, селери. Обов’язково кладемо зонтики кропу й багато часнику. Поєднання трав помідори «загазує».

На 1 л холодної води додаємо сіль, цукор і гірчицю. Краще брати кам'яну сіль, оскільки вона не дуже солона й підходить для квашення.

Для п'ятилітрового відра потрібно 2 л розсолу, але кількість може змінюватися залежно від ємності, у якій квасимо помідори.

Після приготування помідори одразу дуже щільно закриваємо кришкою.

Зберігаємо в погребі місяць або, якщо його немає, спочатку (три – пʼять днів) за кімнатної температури, а потім – у холодному місці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень