Показник інцидентності на Рівненщині ВЧЕТВЕРО ВИЩИЙ за допустимий

За дотриманням карантину стежитимуть пильніше

Фото ілюстративне, "РБК-Україна"

Захворюваність на COVID-19 в області не спадає.

На сьогодні кількість інфікованих перевищує 3 тис. осіб, а від ускладнень коронавірусної хвороби померла вже 61 людина.

Зростання кількості хворих, хоч і незначне, напередодні зафіксували у Рівненському та Сарненському районах, розповів перший заступник голови обласної адміністрації Сергій Подолін. Каже, у списках нововиявлених хворих знову побільшало лікарів:

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

За декілька днів негативний показник у нас по лікарях. Зафіксовано 415 хворих, хоча до минулої п’ятниці цей показник змінювався на одиниці і було 375 заражених медиків.

 

Щодо інцидентності, то загальний показник на Рівненщині сьогодні зріс – це 49,03 (при допустимому – 12 випадків на 100 тис. населення). Це не дає нам можливості послаблювати карантинні заходи. Навпаки – контроль за їх дотриманням має бути посиленим.

Цього тижня органи контролю повинні працювати у посиленому режимі. Контрольні бригади з числа поліцейських, представників Держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування мають особливо пильно стежити за дотриманням обмежувальних заходів, наголосили в ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень