На Рівненщині карантин не послаблять

Рівень захворюваності невтішний

Карантин на Рівненщині не послаблюватимуть. Нагадаємо, що Кабмін раніше продовжив карантинні обмеження до 22 червня.

Однак через нову хвилю пандемії коронавірусу про кінець карантину в області не може бути й мови, говорить перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За його словами, аби послаблювати обмеження, в області за тиждень має бути не більше 12 нових хворих на 100 тисяч населення. Натомість цей показник в області становить 30 осіб, а в окремих районах області удвічі більше.

Чиновник виділив Березнівській - 69 хворих на 100 тисяч населення, Рівненський - 61, і Гощанський райони - 56, а також Вараш, Рівне та Костопільський район. 

Керівництво Рівненщини закликає мешканців краю дотримуватися карантинних обмежень і надягати масти навіть на вулиці у громадських місцях.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень