Погіршують кров, а судинам і геть кінець: яка їжа найнебезпечніша

Не секрет, що йдеться про трансжири

Давно відомо, що неправильно підібраний раціон негативно позначається на здоров'ї. Особливо, якщо в їжі є величезна кількість трансжирів.

Найбільше їх у чипсах, смаженій їжі, випічці, тортах та печиві. Часте вживання цих продуктів може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Зокрема, до хронічного млявого запалення, що призводить до атеросклерозу.

Трансжири у цих продуктах набувають форми гідрогенізованих рослинних олій, через що і стають ще небезпечнішими. Вони шкідливіші навіть за копчену ковбасу.

Попри популярну думку, в яйцях трансжирів не так вже й багато, тому повністю відмовлятися від продукту не варто. Однак зі смаженим м'ясом чи нарізками варто бути обережнішими. Вони містять цього шкідливого компонента особливо багато.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень