Податки - одні для всіх. Що зміниться для ФОПів з Квасилова та Рівного

Вже з новго року

Рішення про уніфіковані ставки місцевих податків і зборів для територіальної громади ухвалили на сесії Рівнеради.

Йдеться про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

 

Також депутати врегулювали питання встановлення податку на майно в частині плати за землю, встановили суму туристичного збору та проголосували так званий транспортний податок.

Уніфікація ставок лише покращить ведення бізнесу квасилівським підприємцям, запевнив начальник міського управління  бюджету та фінансів Віктор Шульга:

 - По деяких видах податків внесли і прийняли додаткові пропозиції і врегульовані пільги, по тих податках,, де пільг не було. Наприклад по податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

 

Бізнес після уніфікації не постраждає, умови навіть дещо пом’якшені у порівнянні із тими, які раніше голосували у Рівнераді.

 

У Квасилові були свої податки, тепер будуть єдині ставки для всіх фізичних-осіб підприємців. Усі цифри найближчими днями оприлюднять у рішеннях Рівненської міської ради на сайті.

Згадані рішення та запроваджені ставки податків почнуть діяти на території Рівного та Квасилова з 1 січня 2022 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень