Двом підприємствам Рівненщини дали податкову пільгу

На них працюють люди з інвалідністю

Два підприємства з Рівненщини отримали право користуватися податковими пільгами. Це МКП «Олвік-1» ГО «Український Національний фонд допомоги інвалідам Чорнобиля» та ПОГ «Добробут» Рівненського міського товариства інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату.

Таке рішення прийнято на засіданні комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю у Рівненській області.

«Олвік-1» займається виготовленням шкільних меблів. На підприємстві працює 14 робітників, з них 9 – особи з інвалідністю. Середньомісячна заробітна плата становить близько 7,5 тис. грн. В умовах пандемії та карантинних обмежень підприємству вдалося зберегти працівників та не допустити заборгованості із виплати заробітної плати.

На «Добробуті» працює 3 осіб, 2 з них - особи з інвалідністю. Підприємство спеціалізується на ремонті та реконструкції покрівель, - повідомляє Радіо Трек.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень