Подарунок, який приємно отримувати та дарувати на будь-яке свято

Презенти, які викликають щирі емоції

Дарувати презенти треба вміти, загалом, як і отримувати. Але якщо подарунок підібрано правильно, то реакція отримувача нікого не розчарує. Деякі люди досі керуються стереотипом, згідно з яким презент має бути в першу чергу корисним. З цим важко сперечатися. Але сучасні покупці більш вимогливі й шукають щось особливе, здатне в першу чергу викликати позитивні емоції. Підібрати таку річ не складно, бо запропонований асортимент вражає різноманіттям. Крім того, покупцям доступні товари виготовлені вітчизняними брендами. А хто може краще відчути, що саме здатне не тільки зацікавити, але і «зачепити» покупця, як не вітчизняний виробник.

Скептики спробують заперечити, що не так просто знайти якісний товар вітчизняного виробництва. Але то проблема минулих поколінь. У сучасних покупців з цим немає жодних проблем і магазин подарунків тому підтвердження. Консультанти Юамейд підкажуть, на що саме звернути увагу з урахуванням всіх параметрів, починаючи з віку отримувача презенту та статі, до нагоди. Адже дарувати подарунки стає дедалі популярнішою традицію не тільки на день народження, але і на день Ангела, на різні професійні свята і навіть просто так. А чому б і ні?!

Для інтер’єру, красивого тіла чи душі…

Відвідавши магазин подарунків, ви будете здивовані кількістю доступних речей, кожна з яких цікава по-своєму. Зробити вибір, виявляється, не так і просто. Але якщо врахувати й смакові побажання отримувача презенту, і його стать, вік, статус та навіть нагоду (причину свята чи урочистої події), то підібрати оптимальний варіант буде не так і складно. Так, вітчизняні виробники пропонують цікавинки:

  • Для інтер’єру (меблі, декор, текстиль);
  • Для хобі (книги, ігри, пазли);
  • Для створення стильного гардероба (одяг, взуття, аксесуари);
  • Для краси (косметику як для догляду, так і декоративну).

Не обійшли увагою виробники й прикольні презенти, популярність яких с кожним роком росте. Хоча, як свідчить статистика продажів, найбільш популярними стали презенти з патріотичною символікою. І такі речі актуальні для всіх, незалежно від віку, статі та навіть ситуації. А літо, треба визнати, багате на різні святкові івенти та особливо на події, які доречно відзначати саме з акцентом на патріотичну символіку (День, Конституції, День Прапора, День Незалежності).

Але це далеко не все. Саме влітку відбуваються випускні й вдалий презент тільки збільшить градус урочистості події. Саме літо багате на професійні свята, подарунки на які підібрати завдяки величезному вибору буде дуже просто. День Медика чи День фермера, День митника чи міжнародний День моряка, День будівельника чи День парашутиста – вітчизняні виробники пропонують презенти на всі нагоди, смаки й бюджети.

Щоб не «загубитися» у величезному асортименті, всі товари «розбиті» на групи й підгрупи. Саме тому магазин подарунків - це не тільки вигідно, але й зручно. Мінімум часу, щоб зробити вдалу покупку. А презент з колекції вітчизняного бренду 100% прийдеться до смаку. І не має значення, це:

  • Предмети інтер’єру;
  • Посуд;
  • Одяг;
  • Взуття;
  • Косметика;
  • Смаколики;
  • Декор;
  • Ігри;
  • Канцелярія;
  • Прикольні штучки;
  • Книги.

Кожна річ виготовлена не просто з якісних матеріалів, а «з любов’ю» і заряджена позитивною енергетикою. Не дивно, що магазин подарунків має попит, адже тут вийде придбати щось особливе, яке вразить навіть «людину, у якої все є».

Оцінити різноманіття товарів допоможуть фото продукції та детальні описи. Якщо не впевнені, чи підійде та чи інша річ для конкретного отримувача, чи для конкретної нагоди, скористайтеся порадами експертів UaMade. Вони точно знають «що», «коли» і «як» слід дарувати, щоб досягти головної мети – викликати цілий шквал позитиву в отримувача презенту. 

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень