Не даруйте ці предмети на Новий рік: Можуть притягнути неприємності

Про подарунки на рік Кролика

Кілька днів лишається до приходу Нового 2023 року. За східним календарем це буде рік Чорного Водяного Кролика. Тому треба поважати головний символ року і обирати подарунки, які б задобрили кролика.

Що не можна дарувати на рік Кролика

Кролик не любить різких запахів, тому краще не купуйте рідним парфуми, аромапалички, свічки тощо. Або купуйте винятково той товар, який людина хоче сама.

Кролик не любить купатися, тому краще уникати подарунків, які пов’язані з водою. Наприклад, гелі, шампуні, банне приладдя, бальзами, капці, рушники тощо. Рушник взагалі обрядовий предмет, а дарувати капці – погана прикмета.

Не даруйте гостям дзеркало. Навіть кишенькове. У багатьох народів дзеркало вважається окультним предметом, тож не варто дарувати таке на Новий рік.

Годинник – річ статусна, але дарувати його – погана ідея. Кажуть, такий подарунок може розділити людей по різних сторонах часу. Згідно з прикметами, подарований годинник відраховує час до смерті людини. Годиться такий подарунок лише за умови, що новий власник купить у вас його за символічну суму.

Жодних виробів з хутра. Уникайте натурального хутра чи шкіри – це Кролику точно не сподобається.

Якщо ви ще не придбали подарунки для родини, краще обирайте практичні речі, які пов’язані з сім’єю. Наприклад, альбом для сімейних фотографій, фоторамки, домашня атрибутика, подушки, пледи тощо.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень