До Нового року і Різдва деякі українці отримають грошову допомогу

Аби зробити дітям подарунки, ЮНІСЕФ надає 102 мільйони доларів

Міжнародний фонд ООН ЮНІСЕФ вважає, що залишати українських дітей без подарунків до Нового року не можна. Тож за даними Мінсоцполітики Україні виділять 102 мільйони доларів. Ці кошти спрямовані на 123 тисячі багатодітних сімей.

123 тисячі багатодітних сімей та тих, у яких є дитина з інвалідністю, отримають від цієї організації суттєву фінансову допомогу, щоб пережити складний зимовий період. Ми вдячні Дитячому фонду ООН та продовжуємо нашу спільну роботу для підтримки родин, - зазначила Міністр соціальної політики України Оксана Жолнович.

Йдеться про сім'ї, де є четверо і більше дітей або є діти з інвалідністю. 

Грошова допомога від ЮНІСЕФ допоможе найбільш вразливим сім'ям та дітям в Україні пережити прийдешню складну зиму. Додаткові фінансові ресурси дадуть змогу сім'ям придбати найнеобхідніші речі.

 

70 тисяч шкільних портфелів із канцелярським приладдям, товарами для навчання та творчості, які роздаватимуть на борту потяга «Укрзалізниці», що прямує на Схід України, — це наш спосіб допомогти дітям, які постраждали від війни, вчитися та розвиватися, а також розважатися, що дуже важливо для їхнього психічного здоров'я, — сказав Мурат Шахін, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні. 

Дитячий фонд ООН розпочав спільну з Міністерством соціальної політики гуманітарну програму грошової допомоги 31 березня 2022 року. Програма має на меті допомогти задовольнити потреби сімей із дітьми в Україні, які є одними з найбільш вразливих до наслідків війни. Станом на 30 листопада 2022 року 196 435 сімей в Україні отримали грошову допомогу на загальну суму $191 млн. 

Джерело: Мінсоцполітики

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень