Подарунок усім водіям зроблять нескоро. Біля Рівного відновили ремонт «дороги на Марс» (ФОТО)

Як виглядає будівництво дороги з Рівного на Волинь зараз. Траса, на яку найбільше нарікань

Дорогу у напрямку Луцька інтенсивно ремонтують з початку квітня.

Біля сіл Обарів та Карпилівка Рівненського району нині зосереджено найбільше техніки.

Як тривають самі роботи – показав Юрій Голик. Це координатор проєкту «Велике будівництво», в рамках якого і триває реконструкція дороги. 

Біля вищезазначених населених пунктів облаштовують з’їзди та майданчики для зупинки громадського транспорту.

Удосконалюють також електричні мережі, адже у перспективі тут ходитиме тролейбус. Усі роботи проводять якісно, каже речник Служби автодоріг Рівненщини Дмитро Леонтіюк:

 - Зараз на об'єкті капітального ремонту дороги Устилуг-Луцьк-Рівне відновили роботи. Погода сприятлива, працює 30 одиниць спецтехніки й близько сотні працівників підрядних організацій.

 

Там і генпідрядник – черкаська фірма, і рівненська фірма і білоруський дорожній трест, які починали зведення цієї дороги. Зараз влаштовують нижній шар асфальту, з’їзди до сіл та роблять майданчики для посадки та висадки пасажирів.

 

Ремонтують мережу. Усі роботи тривають у плановому режимі. Підрядники хочуть завершити все вчасно і якісно, аби перейти на іншу смугу.

За словами Дмитра Леонтіюка, деякі недобросовісні водії досі порушують правила дорожнього руху і виїжджають на смугу, на якій працюють дорожники.

Таким чином водії наражають на небезпеку працівників підрядних організацій. Там не можуть постійно бути патрульні, а знаки відповідні встановлені. Я розумію, що іншою смугою їхати неможливо, але треба трохи потерпіти.

 

Прогнозувати, коли саме відкриється дорога у напрямку Волині не будемо, бо це все ж живий процес.

 

Як тільки вкладуть верхній шар асфальту, встановлять дорожні знаки та завершать ремонти на лінії електропередач – все відкриють. І перейдуть до ремонту іншої смуги руху – З Волині до Рівного.

Загальна вартість робіт - майже 465 млн грн, які передбачили з держбюджету. Тендер виграла черкаська фірма.

Реконструкцію 4-х смуг руху дороги Устилуг-Луцьк-Рівне, від луцького до карпилівських кілець, хочуть завершити до Дня незалежності.

Як і Північний обхід, зведення якого триває неподалік.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень