Починається реєстрація на пробне ЗНО-2021. Терміни і вартість

Це важлива складова у підготовці до основного тестування

У вівторок, 5 січня, стартує реєстрація на пробне ЗНО. Вона триватиме два тижні – до 19 січня 2021 року.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводять з метою ознайомлення усіх охочих із процедурою тестування, структурою та змістом тестового зошита. Це важлива складова підготовки до основної сесії ЗНО, наголошують у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО).

Усім зареєстрованим учасникам дадуть можливість завантажити тестові зошити, пройти тестування вдома, отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу та оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Саме пробне ЗНО у 2021 році відбудеться 10 квітня, а кожен учасник зможе скласти тест із одного навчального предмета: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови.

 

Зауважимо, що пробне ЗНО – це платна послуга. На Рівненщині, Волині та Львівщині вартість складатиме 240 грн. Стільки ж платитимуть і учасники у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

Зареєструватися на сайті ЛРЦОЯО для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зможуть особи, які бажають його пройти на території Волинської, Львівської або Рівненської областей.

Для учасників створять спеціальні інформаційні сторінки, на яких після 25 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування (до 16 квітня).

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень