Почалася прихована мобілізація: відомо, кого рф збирається кинути в Україну цього разу

Плани — на 60 тисяч тіл

рашка почала приховану мобілізацію і збирається залучити до війни проти України ще близько 60 000 штук людського ресурсу. Підрозділи збираються укомплектувати застарілою технікою, яку не використовували десятиліттями. Для цього її знімуть з тривалого зберігання, в окремих випадках йдеться про 30 років, повідомляє Генштаб ЗСУ.

За даними Генштабу, військово-політичне керівництво рф-ії розпочало заходи прихованої мобілізації резервістів, з метою приведення військових частин до штатів воєнного часу.

Перевагу надають особам, що вже мають бойовий досвід. При цьому мобілізовують рядовий, сержантський та офіцерський склад.

 

рф приховано мобілізує мешканців окремих регіонів: Краснодарський край, Пермський край, республіки Дагестан, Інгушетія, Калмикія.

У Генштабі наголошують, що основним мотиваційним чинником для резервістів залишається матеріальне заохочення.

Окремо варто зауважити, що російське населення теж переконане, що учасники війни з Україною можуть покращити своє матеріальне становище за рахунок так званих «трофеїв», тобто банального грабежу і мародерства.

Нагадаємо, що вивозять з України награбоване ці покидьки цілими вантажівками. Частину «пруть» додому — сім’ї, решту — розпродають на блошиному ринку в білорусі, який створили спеціально під нинішню ситуацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень