«В бой идут одни старики»: окупанти відправлять під танки чоловіків віком до 65 років

Їх «мобілізують» з території Донецької та Луганської областей України. Відправляють на бійню й студентів

Фото ілюстративне. Кадр із фільму «Ворошиловский стрелок» (1999)
Фото ілюстративне. Кадр із фільму «Ворошиловский стрелок» (1999)

Окупанти піднімають вік «мобілізованих» з ОРДЛО громадян до 65 років. Чергову хвилю вже оголосили на території Донецької області, повідомляють у ГУР Міноборони.

З метою збільшення кількості потенційних «призовників», окупанти збільшують віковий ценз «військовозобов’язаних» – з 55 до 65 років.

На окупованих територіях Луганської області по ТБ теж оголосили «мобілізацію», однак до лав російських фашистів активно залучають студентів. Зокрема, всіх учнів Луганського залізничного технікуму офіційно викликають до навчального закладу для проведення «реєстрації».

Тим, кому вже виповнилося 18 років, особисто телефонує директор училища. Аналогічна ситуація в Луганському медичному університеті – у закладі оголошено про обов’язкове прибуття та реєстрацію студентів старших курсів, - повідомляє українська розвідка.

Наголошується, що незаконно призвані «на службу» вирізняються особливо низьким морально-психологічним станом і мають застаріле спорядження: екіпірування зразка 1974 року, захисні шоломи 1971 року випуску.

Серед особового складу також поширюються чутки та панічні настрої, що викликані великими втратами особового складу – на окуповані території постійно прибувають важкопоранені та вантажі з тілами.

Зокрема, на Луганський м’ясокомбінат привезли 16 знищених «мобілізованих». Один з них – син директора 33-ї середньої школи Луганська. При цьому, рідним не повідомляють жодної інформації щодо місця за обставин загибелі, - повідомляє наша розвідка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень