Племінники притягнули мертве тіло свого дядька на пошту, аби отримати його пенсію

Як їх покарали

В Ірландії посадили до в’язниці чоловіків, який притягнули бездиханне тіло свого дядька на пошту, аби отримати його пенсію у розмірі 246 євро.

41-річний Деклан Гоні та 38-річний Гарет Коуклі взяли тіло 66-річного Підара Дойла й тягли його, а потім несли під пахвами просто до стійки реєстрації. Чоловіки спочатку притиснули Дойла до дверей, але його тіло впало на землю, коли ті сперечалися з поштовим службовцем, який відмовився видати пенсію.

Працівнику пошти чоловіки розповіли, що привели свого дядька, аби він забрав пенсію, «оскільки погано почувався», і що він знепритомнів біля стійки. Однак «швидка» лише констатувала його смерть.

У суді чоловіки визнали себе винними. В результаті Гоні засудили до двох з половиною років за ґратами з відстрочкою на останні шість місяців, а Коуклі — до двох років з відстрочкою на останні шість місяців.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень