Після війни на Рівненщину зайде Ірландія?

Відновлювати регіон

Нині триває конференція в Лугано (Швейцарія). На ній представники цивілізованих країн обговорюють План відновлення України після закінчення війни з росією (що, звісно ж, закінчиться нашою перемогою).

Відомо, що на сьогодні відновлення України оцінили в 750 млрд доларів. Основним фінансовим ресурсом для відбудови нашої держави хочуть зробити конфісковані активи росії. Про це на конференції говорив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль:

За планом, презентованим Шмигалем, платформа відновлення України буде складатися з трьох рівнів.

Перший — це high level, де будуть представлені лідери держав. Другий рівень — це Спільна координаційна група, яка буде включати керівників виконавчої влади та decision makers з України, США, ЄС, Британії, Польщі та інших країн-партнерів. Третій рівень — це тематичні групи за галузевими напрямками.

Про це повідомляє Урядовий Портал.

Нашу увагу привернуло фото, очевидно, з виступу прем'єра на конференції, де за спиною Шмигаля -  екран.

Фото - Урядовий портал
Фото - Урядовий портал

Схоже, що на ньому у вигляді карти представлені найбільш постраждалі від обстрілів регіони а також - пропозиції  того, яка країна може відповідати за відновлення кожного з них.

Знову ж таки, судячи з карти, Рівненщину пропонують відновити Ірландії.

Звісно, поки конференція не закінчилась, немає офіційної інформації про те, чи вірні наші здогадки. Та і взагалі - ще невідомо, чи пристануть країни на ці пропозиції. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень